Nieuwsberichten

Nieuwe stap voor oprichter PinkWeb: meebouwen aan SBR Banken

By 04/12/2018 No Comments

Gerard Huis in ’t Veld, mede-oprichter van PinkWeb, start per 1 januari aan een nieuwe fase in zijn carrière. Na 12 jaar bouwen aan het bedrijf PinkWeb is de portal voor accountants afgelopen juli succesvol verkocht aan Visma. Gerard gaat zijn kennis en kunde in het nieuwe jaar inzetten om SBR Banken verder te laten groeien.

Gerard: “PinkWeb is ontstaan als hobby-bedrijfje. In het begin deden we met z’n vieren alles. In de loop van tijd ontwikkelde ik me meer richting de strategie en management, partnerships en large accounts. Het is een uiterst boeiende en leerzame tijd geweest. Ik kijk met trots terug op de belangrijke ontwikkelingen in het product, aansprekende klanten en het opbouwen van goeie partnerships. Dat alles heeft geleid tot de verkoop van PinkWeb aan Visma. De verkoop bood voor mij persoonlijk ook de mogelijkheid om opnieuw na te denken over mijn ambities komende jaren.”

Gerard is geen onbekende voor SBR Banken. In zijn rol bij PinkWeb speelde SBR altijd een belangrijke rol en een groot deel van de PinkWeb oplossing is ontworpen op de SBR principes. Gerard: “Vanuit PinkWeb zijn we altijd nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van SBR Banken. Zo maakten wij ook deel uit van verschillende expertgroepen. In recente gesprekken werd mij de nieuwe visie en aanpak voor SBR Banken toevertrouwd. Ik heb het gevoel mee te kunnen werken aan een (re)start-up met impact en een veelbelovend vertrekpunt. Ik wil samen met met SBR Banken laten zien dat het model toepasbaar is in verschillende sectoren. Door de unieke uitgangspositie kan SBR Banken dan heel snel groeien in aantal gebruikers. Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan!”

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.