Aansluiten als taxateur

Hoe regel je snel de aansluiting?

Aansluiten op SBR Banken stelt je in staat om gebruik te maken van de voordelen van het digitaal aanleveren van data. Je maakt hierbij gebruik van onze veilige infrastructuur waarbij de data versleuteld wordt verstuurd. Alleen jij bepaalt wie de data ontvangt. Hieronder staan de stappen uitgelegd hoe je kunt aansluiten.

1. Check je software

Is je taxatiesoftware gereed om SBR rapportages aan te leveren? Hier vind je een overzicht van de betrokken softwareleveranciers. Werk je met VMS (TMI) neem dan contact op met FLUX (085-4016370). De volgende stappen zijn, als je werkt met VMS (TMI), niet van toepassing.

2. Zorg voor een geldig PKIoverheid-certificaat

Om je taxatierapport aan te kunnen leveren is een geldig PKIoverheid-certificaat nodig. Let op dit moet een PKIoverheid Services Server certificaat zijn. Aanvragen kan bij de volgende aanbieders. Quo Vadis en KPN

Heb je al een PKIoverheid-certificaat? Lees hier hoe je deze kunt installeren.

3. Registreer je op het SBR Banken aansluitportaal

Het registreren op het aansluitportaal is eenvoudig en kost slechts 5 minuten. Voor registratie heb je de volgende organisatiegegevens nodig; oa KvK-nummer, contactpersoon en PKIoverheid-certificaat.

Heb je hulp nodig bij registratie, neem dan contact op met de Servicedesk van SBR Banken, Servicedesk@sbrbanken.nl of 088- 77 88 999

4. Klaar voor aanlevering

Je bent klaar voor aanlevering naar de aangesloten banken.

De experts van SBR Banken helpen je om aan te sluiten